Kategóriák

A hatékony fogyókúra végzése

A hatásos fogyókúra otthon, házilag is elvégezhető. Nincs hozzá szükség csodaszerekre, sem mindent tudó fitnesz gépekre, csupán egészséges ételekre és némi akaraterőre.

Bővebben...

Immunerősítő gyerekeknek

Az immunerősítő gyerekeknek előtejből is készülhet! Sok évezreddel ezelőtt Indiában már alkalmazták ezt a módszert ahhoz, hogy egészségesek maradjanak, évszázadokkal ezelőtt pedig az európai népi orvoslás is szívesen nyúlt az előtejhez, ha a szervezet erősítéséről volt szó.

Bővebben...

Visszérkezelés természetes úton

A visszér tünetei nagyon könnyen felismerhetők. A megdagadt lábszár és boka, az alsó végtagokban érzett fájdalom, elszíneződött bőr, kidudorodó vénák egyértelműen jelzik a problémát.

Bővebben...

Horkolásgátló megoldások

A horkolásgátló megoldások és szerek sora szinte napról napra bővül. Számtalan különböző eszköz van forgalomban, melyek reményt jelentenek a problémát elszenvedőknek és hálótársaiknak is.

Bővebben...

Ciszta ellen gyógymódok

Ciszta a méhben és a mellben is kialakulhat. Ezek a tokkal körülzárt, folyadékkal teli üregek a petefészekben akár a teherbeesést is megakadályozhatják

Bővebben...

Bio fekete berkenye rendelés

A berkenyelé a B-vitamin komplexen kívül még több értékes vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz. Nagyon gazdag tápanyagforrás ez, mely kiemelkedő antioxidáns tartalommal is rendelkezik.

Bővebben...