Kategóriák

Wellstar imune alga rendelés

Imune alga vásárlás 1 perc alatt regisztráció nélkül! A wellstar Imune alga fogyasztása nagymértékben hozzájárul az egészség megőrzéséhez vagy visszaszerzéséhez.

Bővebben...

A vörös szőlőmag olaj

A Mannavita vörös szőlőmagolaj hidegen sajtolással készül, tápanyagai a legintenzívebben fejtik ki hatásaikat egészségünk védelmében.

Bővebben...

Méregtelenítő kúra Enterosgéllel

Az EnterosGel segítségével végzett májtisztító kúra csökkenti a szervezet toxikus terhelését. Használatával fokozódik a máj és a vese működése, erősödik az immunrendszer, helyreáll az egészséges emésztés.

Bővebben...

Ezekben az esetekben érdemes goji levet fogyasztani

Friss goji gyümölcslé rendelés 1 perc alatt regisztrálás nélkül a gojibogyo.hu-n! Vásároljon kényelmesen pár kattintással 100%-os Mannavita goji bogyó italt, mely nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot, színezéket vagy tartósítószert.

Bővebben...

Fekete bodza szirup rendelés

A fekete bodza számos gyógyhatással rendelkezik. A népi orvoslásban vízhajtóként, lázcsillapítóként, gyulladáscsökkentőként használták leginkább, de kezelték vele a fájdalmat is.

Bővebben...

Propolisz

A propoliszos tinktúra számos különböző eredetű betegség ellen használható. Nagy előnye, hogy külsőleg is alkalmazható, de kúraszerűen fogyasztható is a megfelelő adagolásban.

Bővebben...