Kategóriák

Kókuszolaj

A Sri Lankán termett kókuszolaj 100%-os tisztaságú, használhatjuk sütéshez, tehetjük kávéba, teába, de helyettesíthetjük vele akár az üzletekben kapható dezodorokat és testápolókat is.

Bővebben...

Juharszirup

A tiszta juharszirup finom és egyúttal egészséges édesítő, melyet egyre többen használnak a mindennapokban.

Bővebben...

Hidegen sajtolt mákolaj

A hidegen sajtolt mákolaj nagyon finom, jellegzetes ízzel rendelkezik. Naponta néhány kiskanálnyi elég belőle ahhoz, hogy kellő magnéziumhoz és kálciumhoz jussunk, azaz erősítsük és védjük csontjainkat.

Bővebben...

Spirulina

A spirulina tabletta az egysejtű alga tápanyagainak kivonata, mellyel megelőzhetjük szervezetünk legyengülését. Benne mindaz a tápanyag megtalálható, ami nélkül védtelenek vagyunk a fertőzésekkel, gyulladásokkal, krónikus betegségekkel szemben.

Bővebben...

Graviola gyümölcslé megelőzési célból

Graviola, acai, goji és más gyümölcslevek rendelése pár kattintással 1 perc alatt! Ismerje meg a Mannavita 100%-os gyümölcs italait, melyek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot vagy tartósítót, viszont tele vannak számtalan bioaktív tápanyaggal!

Bővebben...

Gyógymódok torokfájás ellen

A torokfájás ellen otthon, gyógyszerek nélkül is nagyon jó eredményt érhetünk el. Néhány nap alatt nyomtalanul elmulaszthatjuk a tüneteket, ha bevetjük a népi praktikákat.

Bővebben...

Az egészség legyen veled

A Biogyógyulás.com-on Ujhelyi Szabolcs Zoárd egészséges életmód videók segítségével ismerteti a betegségek ellen alkalmazható természetes gyógymódokat.

Bővebben...

Máriatövis magörlemény

A máriatövis gyógynövény a hatékonyabb májért két különleges összetevőt vet be. A szilibinin és a szilimarin azok a hatóanyagok, melyeknek a növény egészségvédő és gyógyhatásait köszönhetjük.

Bővebben...