Kategóriák

Ökonet grapefruitmag kivonat infók

Sokfajta gond esetén hatásos a grapefruitmagból készült csepp, amit sejtregeneráló, immunerősítő, erős antioxidáns, antibakteriális, sterilizáló és gomba- és vírusölő hatásának köszönhet.

Bővebben...

A 90 napos fogyókúra megvalósítása

A 90 napos fogyókúra támogatói szerint már 3 hónap alatt jelentős súlycsökkenést lehet elérni  speciális diéta követésével. Ez különválasztja a szénhidrát-, fehérjetartalmú, illetve az ebből a szempontból semleges ételeket és ezeknek az együttes fogyasztását nem engedélyezi.

Bővebben...

Méhpempő árak és kiszerelések

A tiszta méhpempő hatásait tekintve az egyik legértékesebb táplálékkiegészítő. Teljesen természetes módon óvja a szervezetet és segíti a megelőzést, valamint a betegségek enyhítését, kezelését.

Bővebben...

Jobb egészség mangosztánnal

A mangosztán az Istenek gyümölcse számos keleti kultúrában. Az ázsiai orvoslásban hagyományosan használt gyümölcs napjainkban is érdemes arra, hogy a mindennapok részévé tegyük.

Bővebben...

Hasi fájdalom és gyomor gyógyítás

A hasi fájdalom számos emésztőrendszeri betegség tünete lehet. A gyomorrontás, a bélelzáródás, a bélérzékenység, a különböző ételallergiák, de akár a vakbélgyulladás is járhat ilyen tünetekkel.

Bővebben...