Kategóriák

Spirulina.Bolt.hu

A spirulina hatása számos egyéb mellett kiterjed a szívre és az érrendszerre is. Ennek azért van nagy jelentősége, mert hazánkban a keringési betegségek aránya egyre nő, halálokok tekintetében is vezetők ezek az egészségi problémák.

Bővebben...

Gomba ellen manuka méz kúrák

A manuka új zélandi méz, melyet az őslakosokon kívül nem régiben még sehol a világon nem ismertek. Napjainkban azonban ez az egyik leghíresebb mézfajta, melynek a kutatók is gyógyerőt tulajdonítanak.

Bővebben...

Méhpempő biztos forrásból

A méhpempő koleszterinre kifejtett hatásával jelentősen csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását. Ezek napjainkban a vezető halálokok közé tartoznak az egész világon és Magyarországon is.

Bővebben...

A méhpempő fokozza a termékenységet

Ha ismerősétől azt hallja, meddőség ellen szedjen méhpempőt, fogadja meg a tanácsot! Az elmúlt évtizedekben kutatások egész sora igazolta, hogy ez a szuperétel a termékenység fokozásában is kiváló.

Bővebben...

Mate tea árak

A yerba mate több dél-amerikai országban nemzeti ital. Már az őslakosok is rendszeresen fogyasztották, hogy vele megelőzzék a betegségeket és több energiájuk legyen.

Bővebben...

A chia mag hatásai

A chia mag hatások jelentősek a szív- és az érrendszer tekintetében. Kimutatták, hogy hatóanyagai cukorbetegeknél javítják a vérnyomást és csökkentik a káros LDL-koleszterin szintjét.

Bővebben...