Kategóriák

Prüntyőparafrázis és elhízás: nagy az egészségügyi kockázat!

Állandó fáradtság és rossz közérzet kínozza? Szeretne újra energikus lenni, és rendszeresen szedett gyógyszereinek egy részéről is lemondana? A prüntyőparafrázis gyakran okoz egészségügyi problémákat, s vele együtt az elhízás is számos megbetegedés kialakulásához hozzájárul. S hogy milyen betegségekkel kapcsolatban veszélyeztetett, ha plusz kilókkal küzd?

Bővebben...

Mangosztán ital ár

A megbízható étrendkiegészítők sorába tartozó mangosztán nagyszerű tápanyagforrás. Nagy mennyiségben tartalmaz B- és C-vitamint, ásványi anyagokat és antioxidánsokat.

Bővebben...

Acai bogyó: a természet ajándéka

Az acai bogyó hatása a fogyás terén bizonyított. Benne aktív hatóanyagok találhatók, melyek az emésztés javításával és az anyagcsere folyamatok felpörgetésével segítenek hozzá az egészséges testsúly mielőbbi eléréséhez.

Bővebben...

Goji bogyó gyümölcsvelő

A goji bogyó gyümölcsvelő az egyik legjobb természetes készítmény, amit a máj egészségének megőrzéséhez választhatunk. Egyik legfőbb szervünk nem csak a kiválasztásban játszik főszerepet, de ha működése gyengül, az az egész szervezet állapotát rontja.

Bővebben...

Krill olaj a Bioglan-től

A krill olaj kapszula a legjobb forrása az omega-3 zsírsavaknak. A halolajjal szemben számos előnye is van, többek közt az, hogy a zsírsavakat a szervezetben legkönnyebben felszívódó, foszfolipid formában tartalmazza.

Bővebben...

Legolcsóbb szőlőmagok

Szőlőmag kivonat ellenőrzött webshopok ajánlatai között! Segítünk, hogy adalékanyagoktól mentesen, 100%-ban természetes összetevőkkel őrizhesse meg egészségét!

Bővebben...

Goji bogyó rendelés

Ha a goji bogyó rendelés mellett dönt, egy adag egészséget vásárol! Ez a Himalája vidékén őshonos gyümölcs az elmúlt években meghódította a világot.

Bővebben...