Kategóriák

Echinacea cseppek

Az echinacea angustifolia, másik ismert nevén bíborkasvirág az amerikai őslakosok nagyra becsült gyógynövénye volt. Egészen addig, míg a mesterségesen előállított gyógyszerek ki nem szorították.

Bővebben...

Krill házhozszállítás

A Krill olaj Hagyományos és Extra erős változata a felnőtt szervezet számára is elengedő mennyiségben tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat. Köztük értékes vitaminokat és az omega-3 zsírsavakat, melyek a legtöbb ember szervezetéből hiányoznak.

Bővebben...

Akné kezelés egyszerűen

Az akné és az aknés bőr kezelése összetett feladat, hiszen nem elég csak külsőleg gondoskodni az ápolásról. Fontos, hogy mit eszünk és iszunk, hiszen a túl zsíros és fűszeres ételek is vezethetnek az akné kialakulásához.

Bővebben...

Megelőzés a betegségek lelki okainak megismerésével

A betegségek nem a semmiből alakulnak ki és nem feltétlenül vírusok vagy baktériumok okozzák őket. A testi betegségek lelki okai ma már elfogadottak, vizsgálatok támasztják alá, hogy a fizikai tünetekben megnyilvánuló problémák gyökerét sok esetben - ha nem mindig - a lélekben kell keresni.

Bővebben...

Az érelmeszesedés tüneteinek enyhítése

Az érszűkület már egész fiatal korban elkezdődhet és az évek során akár szívinfarktushoz is vezethet. A magas vérnyomás, a dohányzás, a cukorbetegség, a stressz, a mozgáshiány mind növelik a kockázatát.

Bővebben...

Wellstar alga termékek

A Wellstar Imune alga kapszula a világ legteljesebb tápanyagforrásai közé sorolt mikroalgák tökéletes kombinációjából született meg.

Bővebben...