Kategóriák

Fogyás.guru

Akit a gyors fogyás titka érdekel, nem kell tovább keresgélnie! A B-Slim megalkotásával végre elérhetővé vált egy olyan fogyókúrás készítmény, mely rövid idő alatt hoz látványos eredményt, ráadásul természetes összetevők segítségével.

Bővebben...

Egészséges életmód blog

Az egészséges életmód blog nem pusztán bemutatja, hogyan élhetünk fittebben és hogyan kerülhetjük el a betegségeket a táplálkozás révén, de rendszeresen ad hasznos tanácsokat ahhoz, hogy mindezt hogyan tegyük egyszerűen hétköznapjaink részévé.

Bővebben...

Spirulina multivitamin

A spirulina alga immunerősítő hatása közismert, ám ez a kék zöld alga ennél jóval többet is tehet egészségünkért. Rendszeres fogyasztásával a szervezet valamennyi fontos funkciója erősödik, megszüntethetők a gyulladások és a fertőzések.

Bővebben...

Lágyéksérv elleni terápiák

A lágyéksérv a lágyékhajlatban alakul ki, többnyire a lágyékcsatorna nyitva maradása miatt. Tünetei a duzzanat megjelenése erőlködés hatására, a bőr elszíneződése, kisugárzó fájdalom.

Bővebben...

Jobb egészség tökmagolaj segítségével

A tökmagolaj fogyasztása kúraszerűen javasolt ahhoz, hogy a benne lévő értékes tápanyagok intenzíven fejthessék ki hatásaikat. Már három éves kortól fogyasztható, megelőzéshez évente 3-4 alkalommal érdemes 1 hónapon keresztül szedni.

Bővebben...

Vitorlás bérlés egész napra

Ha minden kívánsága a vitorlás bérlés, de engedély nélkül eddig nem volt rá módja, keressen fel minket! 10 nm-t meg nem átlépő vitorlafelülettel rendelkező hajóinkat az amatőrök is irányíthatjá kapitány nélkül!

Bővebben...

Otthoni gyógymódok herpesz ellen

A nemi herpesz kezelése otthon rendszerint nem annyira hatékony, mintha a megfelelő gyógyszereket, illetve ecsetelőket alkalmaznánk rá. Ehhez a legjobb felkeresni a bőrgyógyászt vagy a nőgyógyászt, mégpedig akkor, amikor a legelső tünetek jelentkeznek.

Bővebben...