Kategóriák

Seatone sport restart zöldkagyló

Az új-zélandi zöldkagyló kapszula formában szedve biztosítja azokat a tápanyagokat, melyek hozzájárulnak az ízületek, ínak, porcok, csontok, izmok egészségének fenntartásához.

Bővebben...

A szuperélelmiszerek jótékony hatásai

A goji bogyó és a chia mag szuperélelmiszerek, melyeknek nevét ma már az egész világon ismerik. Immunerősítő és antioxidáns hatásuknak köszönhetően nagyon jól felhasználhatók a betegségek megelőzéséhez.

Bővebben...

A klimax tünetei ellen

Mit tegyünk a klimax tünetei ellen? Léteznek természetes módszerek, gyógynövények, méhészeti termékek alkalmazása is segíthet a kellemetlen panaszokon.

Bővebben...

Cink pótlás, magas cink tartalmú ételekkel

A cink pótlás természetes úton, egyes élelmiszerek fogyasztásával történhet. Kitűnő forrásai a hüvelyesek, megtalálható a sörélesztőben, a húsfélékben, halakban, tengergyümölcseiben, de sokat tartalmaz belőle a búzacsíra és a tojás is.

Bővebben...

Mire jó a lenmagolaj

A lenmag fogyasztása régmúltra nyúlik vissza. Elsősorban székrekedés ellen és a szervezet káros anyagoktól való megtisztításához használták.

Bővebben...

Apiland méhészeti termékek

Az Apiland a méhészeti termékek óriási választékát kínálja az egészség, a vitalitás, a szépség megőrzése céljából. Napjainkban már a modern tudomány sem kérdőjelezi meg a kaptárból kikerülő, értékes tápanyagforrások jelentőségét a betegségek ellen.

Bővebben...

A Hüvelygomba tünetei ellen

A hüvelygomba tünetei ellen a megelőzéssel lehetünk a legtöbbet. Fontos, hogy odafigyeljünk a személyes higiéniára, beleértve a rendszeres tisztálkodást, valamint a műszálas fehérnemű, alsóruházat viselését.

Bővebben...

A migrén ellen otthon házilag

A migrén nem tévesztendő össze a fejfájással. A migrén diagnosztizálása neurológus feladata. A fájdalom akár több órán át is fennállhat, de előfordulhat, hogy csak napok alatt múlik el.

Bővebben...